Dé specialist in Sriracha-saus!

De beste Sriracha sauzen

Bekijk het aanbod hier

Sriracha saus kopen

Wat is Sriracha saus?

Sriracha saus is lekkere en pittige chillisaus die oorspronkelijk uit Thailand komt. Het is wereldwijd een van de meest bekende chillisauzen en kan vrijwel bij alles worden gebruikt.

Welke Sriracha saus kopen?

Sriracha saus heeft standaard bij alle varianten een mooie felle rode kleur. De verschillende varianten zijn gekenmerkt aan de hand van het dopje. Deze heeft bij de standaard variant namelijk altijd een groene kleur. De Sriracha sauzen zijn in de volgende varianten te verkijgen:

  • Normaal (groene dop)
  • Extra pittig (rode dop)
  • Gember (gele dop)
  • Citroengras (lichtgroene dop)
  • Extra knoflook (lichtbruine dop)
  • Uien (paarse dop)
  • Zonder smaakstoffen voor de echte pittige liefhebbers (groen/witte dop)

De bekendste merken van Sriracha saus zijn: Flying Goose en Rooster Sauce.

Waar kan je Sriracha saus kopen?

Sriracha saus kopen kan nu bijna overal! Eerst waren ze alleen bij aziatische toko’s te verkrijgen, maar nu staat Sriracha ook veel vaker in de schappen bij de alledaagse supermarkt zoals de Albert Theijn en de Jumbo. Ook kan je Sriracha nu gemakkelijk bestellen bij een van de verschillende online toko’s. Een voorbeeld hiervan is Asianfoodlovers.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan producten op de website en daar zitten de topmerken Flying Goose en Rooster sauce ook tussen.

Zelfs met bepaalde dieeteisen kan je hier gemakkelijk je Sriracha saus kopen. Zo hebben zij Sriracha sauzen die glutenvrij, halal en lactosevrij zijn. Verder hebben ze ook een ruim assortiment aan producten buiten de Sriracha sauzen. Dus kijk gerust verder op de site voor meer sauzen of producten zoals noodles, kruiden en specerijen, rijst & rijstproducten en zelf kokosproducten. Zo kan je alles snel bij een winkel vinden en bestellen en kan je het gemakkelijk thuis laten bezorgen.

Wist je dat er jaarlijks zelfs 10 miljoen flesjes worden geproduceerd en verkocht? Daarmee kan je 88 olympische zwembaden met deze lekkere hete saus vullen.