Dé specialist in Sriracha-saus!

De beste Sriracha sauzen

Bekijk het aanbod hier

Chilisaus

Verschillende soorten chilisaus

Er zijn veel verschillende soorten chilisauzen in diverse varianten. Ze hebben stuk voor stuk een unieke smaak en kunnen net dat beetje extra’s geven bij een bepaald gerecht. Je hebt bijvoorbeeld een zoete chilisaus die lekker is als dipsausjes voor gefrituurde hapjes zoals loempiaatjes, maar ook sambal die wat extra pittigheid en smaak toevoegt aan een gerecht. Een bekende variant van sambal is Sriracha. Daarnaast is er ook een fijne chilisaus, dit is een simpele en frisse saus die ook gebruikt wordt als dipsaus of aan gerechten die niet te pittig moeten zijn.

Een lekkere smaakvolle chilisaus

Gebruik jij ook altijd een chilisaus of sambal bij je gerechten en kan je niet zonder? Dan is Sriracha helemaal voor jou gemaakt! Dit is een pittige maar zeer smaakvolle chilisaus die echt wat toevoegt aan je gerecht. Dit is zowel als dipsaus te gebruiken, maar het wordt vaak gebruikt in gerechten of in sauzen. Het komt oorspronkelijk uit Thailand en dat verklaart ook de pittigheid. Het is nu onmisbaar bij alle Aziatische restaurants, maar je ziet het ook in Amerika op alle tafels staan. Daar is Sriracha enorm populair en wordt het zelfs op pizza’s en hamburger gebruikt.

Eenvoudig Chilisaus bestellen bij de online toko

Heb jij zin in chilisaus en ben je nieuwsgierig geworden naar Sriracha saus? Dan kan je deze eenvoudig en snel kopen bij onze online toko Asianfoodlovers.nl. Zo hoef je niet op zoek te gaan naar een toko in buurt waar je deze pittige en lekkere saus kunt kopen. Een paar klikken op de knop en bestellen maar. Vervolgens wordt het gemakkelijk en snel bij je thuis bezorgd, helemaal ideaal dus. Buiten chilisauzen heeft Asianfoodlovers.nl een breed assortiment aan Aziatische A-merk producten. Zo kan je gemakkelijk al jouw boodschappen doen via de website. Ook staan er recepten op de site waar je jouw kook inspiratie vandaan kan halen en alle producten van een gerecht op de site kan vinden.